Είναι ένα προϊόν που προκύπτει από την άλεση κόκκων κακάου που έχουν προηγουμένως ξεφλουδιστεί και καβουρδιστεί, χωρίς την προσθήκη πρόσθετων ουσιών. Η πάστα που προκύπτει μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή βουτύρου κακάου και σκόνης κακάου.
ΟΦΕΛΗ
Το λικέρ κακάου περιέχει αντιοξειδωτικά και θεοβρωμίνη.
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Το λικέρ κακάου χρησιμοποιείται για την παρασκευή σοκολατών, βουτύρου κακάου και σκόνης κακάου.
MOQ: 20kg
Αυτό το προϊόν είναι φτιαγμένο από ένα εκλεπτυσμένο μείγμα κόκκων κακάο, βουτύρου κακάο και ζάχαρης. 50%, 70% ή 80% κακάο.
Η σοκολάτα 70% περιέχει αντιοξειδωτικά και θεοβρωμίνη, που διεγείρουν την κυκλοφορία του αίματος.
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Η κύρια χρήση του είναι στη ζαχαροπλαστική (ιδιαίτερα στα μπισκότα), στην αρτοποιία, στο παγωτό, στα ροφήματα σοκολάτας και ως επικάλυψη για διάφορες τροφές.
MOQ: 20kg
{"text":"Αυτό το προϊόν παρασκευάζεται από τον ψημένο κόκκο κακάου\nΟΦΕΛΗ\nΟι νιφάδες κακάου περιέχουν αντιοξειδωτικά και θεοβρωμίνη, που διεγείρουν την κυκλοφορία του αίματος, καθώς και αποτελούν ένα πλούσιο, υγιεινό και διαφορετικό σνακ.\nΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΝΙΦΑΔΕΣ ΚΑΚΑΟΥ\nΗ κύρια χρήση τους είναι στη ζαχαροπλαστική (ιδιαίτερα στα μπισκότα), στη ζαχαροπλαστική, στο παγωτό, στα ροφήματα σοκολάτας και ως επικάλυψη για διάφορες τροφές.\nΕλάχιστη παραγγελία: 20 κιλά"}